Communiceren (reading)

Hert

Wat is communiceren met dieren

Hoe vreemd sommige mensen het ook vinden of het afdoen als onzin, maar het is mogelijk om met dieren te communiceren. Dit gebeurt op telepathisch niveau, waarbij je woorden, gevoelens, beelden, geur door kan krijgen van het dier.

Hoe werk het

Je maakt vanuit een ontspannen sfeer contact met het dier en vraagt toestemming of hij/zij met je wilt communiceren. Wanneer hij dat wilt, kan er via woorden, beelden, gevoelens en/of geur gecommuniceerd worden. Het dier kan bijv. laten voelen (je voelt dat in je eigen lichaam) dat hij een zere poot heeft of dat hij bang is. Het dier kan beelden laten zien van zijn omgeving, zijn mand, bal e.d. Je kunt woorden horen m.b.t. hoe hij zich voelt, waar hij is of over zijn baas.

Na afloop van het gesprek bedank je het dier voor het gesprek.

Tijdens het gesprek of aan het eind is het ook mogelijk het dier nog een healing te geven.

Spiegelen

De problemen die het dier heeft kunnen te maken hebben met de baas. Vaak spiegelt het dier namelijk zijn baas. Het dier spiegelt je emoties, gevoelens en problemen. Het dier helpt je bewust te worden van wat bij jou speelt. Wanneer je naar het dier kijkt en zijn gedrag als spiegel voor jezelf kunt zien, kun je aan jezelf gaan werken. Wanneer dit gebeurt is er grote kans dat het probleem bij het dier verdwijnt of vermindert.

Een dier kan bijv. heel nerveus, gespannen zijn, omdat zijn baasje dit ook is. Op het moment dat de baas zich dit bewust wordt en ook zelf inwendig rustiger is, wordt het dier ook rustiger.

Waar

Het communiceren kan ter plaatse bij het dier, maar ook op afstand.

Zelf werk ik het liefst op afstand, het dier is dan ook zelf in zijn vertrouwde omgeving.

Wat nodig is, is een foto en de naam van het dier.

Afspraak

Wanneer u een gesprek met uw dier wilt aanvragen, kunt u hier een afspraak maken.

Opmerking

Een healing of een gesprek met het dier is een aanvulling en ondersteuning, maar is nooit een vervanging van de dierenarts.